Coaching Kadobon


Ken je een gedreven, ietwat chaotische ondernemer die verder wil groeien? En wens je hem of haar meer structuur en overzicht in zijn of haar manier van werken? Gun je je enigszins gestreste collega een betere focus en balans en meer werkplezier? Of verlangt een vermoeide vriend(in) van je naar meer ruimte in het hoofd en rust in het werk? En ben je op zoek naar een origineel en nuttig cadeau?


Geef dan een Coaching Kadobon!

Met een Coaching Kadobon maak je een ander blij. Je geeft hem of haar een flink steun in de rug om verder te komen. En je reikt de ander een helpende hand aan om met (nog) meer gemak, energie en plezier zijn of haar werk uit te voeren.

Je kunt kiezen voor een Coaching Kadobon van 1,5 uur á € 75,- of voor een Coaching Kadobon van 2,5 uur  á € 135,- (excl. 21% btw).

Klik hieronder voor een voorbeeld van de Coaching Kadobon.

 

Coaching Kadobon bestellen

Een Coaching Kadobon bestel je telefonisch of via het aanvraagformulier. Maak je gebruik van het aanvraagformulier? Vermeld dan in het tekstvak 'Vraag of opmerking' de contactgegevens van de persoon waarvoor de Coaching Kadobon bestemd is en je persoonlijke boodschap of wens. Na ontvangst van je aanvraag ontvang je een bevestiging. Na afstemming van de juiste gegevens, tekst en inhoud wordt de kadobon en factuur verzonden.


Een ervaring van een ondernemer die een coachingssessie van 2,5 uur van zijn zus cadeau kreeg…

“Ik heb dankzij Heleen haar inbreng en advies meer orde gekregen in mijn administratieve proces, waardoor ik minder hoef op te slaan in mijn hoofd. Dit geeft mij de rust, die ik nodig heb om de gemaakte afspraken en gedane toezeggingen beter en sneller op te volgen. Hierdoor vergroot ik mijn commerciële kansen.” - Ondernemer Hypotheken


Vragen?

Heb je nog vragen over de Coaching Kadobon? Stel hier je vraag of neem gerust contact met mij op.