Trainingen

Grip op tijd en werk

Ligt je bureau vol stapels papieren?
Heb je vaak een volle mailbox, postbak of agenda?
Voer je veel taken uit, maar verlies je soms het overzicht?
Kom je tijd tekort om jouw werk op tijd af te krijgen?


En zoek je naar mogelijkheden om je werk beter te organiseren en efficiënter uit te voeren, zodat je meer tijd, ruimte en energie overhoudt voor jouw belangrijkste taken?

) De kunst van het werken

Iedereen die werkt, weet dat het in goede banen leiden van het dagelijks werk een kunst op zich is. Een kunst die je verwerft door oefening. Om rust in je werk te krijgen is het belangrijk je te bekwamen in het werken zelf. Door op een juiste wijze te leren werken, breng je orde in de chaos. Je krijgt weer grip op je werk en tijd en je creëert ruimte in je hoofd. Dit geeft rust, overzicht, voldoening en werkplezier.

) 2-in-1 Combinatietraining

In de twee-in-één combinatietraining Grip op tijd en werk leer je de juiste vaardigheden die jouw manier van werken vereenvoudigen en verbeteren, zoals: prioriteiten stellen, realistisch plannen, werkzaamheden doelgericht uitvoeren en tijdverslinders tijdig herkennen. Ook leer je je werkomgeving gestructureerd in te delen, om te gaan met externe prikkels en inefficiënte werkgewoonten te doorbreken. Oftewel, de vaardigheden om jouw werk beter te organiseren en efficiënter uit te voeren.

) 3 Dagdelen, 6 weken

Oefening baart kunst, echter nieuwe gewoontes hebben nu eenmaal tijd nodig om in te slijten. Juist daarom bestaat deze training uit 3 dagdelen van 3 uur, verspreid over totaal 6 weken. Hierdoor heb je voldoende tijd om de opgedane inzichten, kennis en vaardigheden goed te laten beklijven. En je hebt de gelegenheid om je ervaringen, die je tussentijds in de praktijk opdoet, tijdens de trainingssessies te bespreken.

Klik op de link hieronder om meer te lezen over de trainingen Grip op tijd en werk....

 

Ervaringen van eerdere deelnemers...

"Een training die mij verder helpt en waarbij ik het geleerde direct in mijn werksituatie kon toepassen. Ik heb ontdekt hoe (inefficiënt) ik omging met tijd en hoe het wél kan. Op een adequate wijze heb ik de basis gelegd om goed met de organisatie van mijn werkzaamheden en tijd om te gaan. Ik heb genoten."
- Inspecteur Overheidsinstantie

Lees meer ervaringen...


Praktische informatie:

De trainingen Grip op tijd en werk worden in 2023 op een locatie in de stad Groningen gegeven van 09.30 tot 12.30 uur op 3 vrijdagen:

)  17 maart, 7 en 28 april

)  19 mei, 9 en 30 juni

)  8 en 29 september & 20 oktober

De 2-in-1 combinatietraining kost € 495,-. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, onbeperkt koffie en thee met iets lekkers erbij en exclusief 21% btw.


Vragen?

Heb je nog vragen over deze combinatietraining? Bel mij gerust op 06 - 15 333 512 of stel hier je vraag.


Aanmelden?

Vul hier je gegevens in en klik op Verstuur. Aanmelden is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de training. Na ontvangst van jouw inschrijving ontvang je van mij een bevestiging.