Organizing


Wil je af van de stapels papieren of de volle mailbox?

Wil je meer structuur en overzicht in je werk?
Of verlang je naar een opgeruimde werkplek?

Organizing is een vaardigheid die iedereen kan leren. Onder organizing wordt verstaan: het op orde maken en houden van de werkomgeving, de informatiesystemen (computer, archief of administratie) en de werkprocessen.

Door jou te ondersteunen bij het structureren en praktisch inrichten van je werkplek en werkomgeving, het gemakkelijk verwerken van je informatiestromen (post, e-mail en administratie) en het verbeteren van je werkwijzen, krijg je weer grip op de situatie. Structuur en ordening brengen rust, ruimte en overzicht. En met gemak vind je jouw documenten en spullen terug.

Lees hier meer over de onderwerpen die aan bod komen...


Ervaringen van een eerdere deelnemer...

“In mijn dagelijkse functioneren ervoer ik een gebrek aan overzicht door de grote hoeveelheid werkzaamheden die dagelijks op mij afkomen. Door zowel de werkvorm (‘coaching op de werkplek’) als de betrokkenheid van Heleen, heb ik weer rust en ruimte op mijn werkplek. De aangereikte technieken en tips hebben ervoor gezorgd dat ik het overzicht weer heb. Mijn (digitale) werkplek is overzichtelijk ingedeeld en werkzaamheden kan ik nu efficiënt uitvoeren." - Medewerker Inkomen Overheidsinstantie

Lees meer ervaringen...


Interesse?

Heb je interesse in een individueel coachingstraject op de werkplek of een training op maat voor jouw team, je afdeling of de hele organisatie? Meld je aan of neem gerust contact met mij op.


Coaching Kadobon

Ben je op zoek naar een origineel en nuttig cadeau? Geef dan een Coaching Kadobon en maak de ander blij!